Хари Костов купил 500 акции од Комерцијална банка

Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека Хари Костов, главен извршен директор и претседател на Управниот одбор се стекнал со 500 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје.

error: Content is protected !!