Отворена Facebook страна против покачување на даноците

Револтирана група на загрижени луѓе ја отворија Facebook страната СТОП за покачување на даноците. Ви го пренесуваме во целост нивниот прв пост. А причината зошто го објавивме нивниот Facebook пост се наоѓа во првиот пасус од нивниот пост.

error: Content is protected !!