За долг од 1 денар извршители му наплатиле 12439 денари!

Револтиран граѓанин кој на татко му поради долг од 1 денар му наплатиле 12 439 го напиша следното на неговиот Facebook профил:

“Има ли закон или институција во државата што ќе го спречи ова зло кое го уништува народот? Најголемата мафија наречена извршители! Еве за долг од 1 денар (ЕДЕН ДЕНАР) за некоја сметка од 2016, колку му стигна на татко ми да плаќа камати на извршители! Повторувам за долг од 1 денар, стига да се плати 12 439 денари! Ало дали сте нормални има ли крај на ова беззаконие и ова иживување на извршителите??? Господ да ве казни!”

Напиша Мартин Серафимов син на оштетениот на неговиот Facebook профил.

No automatic alt text available.

error: Content is protected !!