Љубе Бошковски стана советник за странски инвестиции на премиерот Зоран Заев

Љубе Бошковски ќе биде посебен советник за странски инвестиции во Кабинетот на премиерот Зоран Заев. Владата потврди дека Бошковски бил прворангиран од пријавените кандидати кои ги исполнуваат условите на објавениот конкурс.

Нека му ја мислат сега BMW, Apple и Google.

error: Content is protected !!