Ангеловска: Ако купите електричен автомобил ќе платите помал данок, ако купите постара кола ќе платите висок данок

Неселективно системско решение се нуди со новиот закон за моторни возила што е во собраниска процедура, а кој треба да

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!