Министерот за транспорт Бочварски: Цената на автопатот Кичево-Охрид се зголеми за 200 милиони евра

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски вели дека цената на автопатот Кичево-Охрид се зголемила за уште 200 милиони евра.

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!