ССК:Eфективната стапка на придонеси на бруто плата во Македонија е 33 %, додека за споредба во Бугарија 19%, a во Хрватска 17%

-Зголемувањето на минималната плата ќе влијае на намалување на мотивацијата на вработените кои досега биле попродуктивни, бидејќи голем број од

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!