Обединетите Арапски Емирати нудат 100.000 златни визи на програмери

Обединетите Арапски Емирати најавиле план кој во рамките на „Националната програма за програмери“ понудат 100.000 златни визи на програмери, за

Read more
error: Content is protected !!