Мунгер десната рака на Бафет: Се плашам од демократија која ќе добие идеја дека може само да печати пари за да ги реши сите проблеми

Заменик-претседателот на Беркшир Хатавеј, Чарли Мунгер или како што го нарекуваат десната рака на Ворен Бафет, во понеделникот изјави дека

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!