Амазон во САД ќе вработи нови 100.000 луѓе поради коронавирусот

Една од најголемите светски компании Амазон , вчера соопшти дека во САД ќе вработи 100.000 работници, магационери и доставувачи заради

Прочитај повеќе

93% од компаниите што се отворени преку оперативните мерки за вработување во 2017 се уште се активни

Две и пол илјади микро бизниси биле отворени во изминатите две години преку оперативните мерки за вработување. Од нив, 93

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!