Алкалоид инвестираше 1 милион евра за гасификација на капацитeтот во Ѓорче Петров!

Во согласност со планот за капитални вложувања за 2019 и за 2020 година, АЛКАЛОИД АД Скопје реализираше инвестициска активност за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!