Германски „Гересхајмер“ отвори фабрика од 25 милиони евра во Бунарџик

Германската компанија „Гересхајмер“ денеска официјално ја отвори фабрика во Технолошко индустриската развојна зона (ТИРЗ) Скопје 2 во Бунарџик за производство

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!