Србија привлече 5,98 милијарди, а Македонија само 184 милиони долари гринфилд инвестиции

Регионот од Западен Балкан привлече 9,36 милијарди американски долари, странски гринфилд инвестиции во во 2018 година, што е највисок износ

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!