ССК и предложи на Владата 25 мерки за економски спас

Сојузот на стопански комори на Македонија минатата недела достави 25 мерки за економски спас, кои очекува Владата да ги усвои

Прочитај повеќе

ССК бара продолжување на економските мерки за финансиска поддршка за дополнителни два месеци

Сојузот на стопански комори на Македонија апелира на широка консултација и засилување на дијалогот со релевантните институции со цел економските

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!