Преку дигитална платформа во странство ќе продаваме текстил и обувки

Министерката за финансии Нина Ангеловска денеска оствари првична работна средба за иницијативата „Модернизација и нови пазари“ од третиот сет мерки,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!