Заев: Со приватизацијата државните компании ќе работат европски

Постапките за приватизација или за јавно-приватно партнерство во претпријатијата кои се во државна сопственост, според премиерот Зоран Заев треба да

Прочитај повеќе

Алсат: На дел од најголемите државни фирми ќе им треба повеќе од 500 години за да го вратат вложениот капитал

За да го вратат вложениот капитал, на дел од најголемите државни фирми ќе им треба повеќе од 500 години, пишува

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!