Според Евростат секое трето семејство во Македонија не може да ги подмири сметките

Македонските домаќинства први на листата со финансиски проблеми за плаќање на режиските трошоци. Секое трето домаќинство во земјава не може

Прочитај повеќе

Евростат: Албанија има најниска минимална плата во Европа

Според истражувањето на европската статистичка агенција Евростат, во Албанија до крајот на минатата година била исплатувана најниска минималната плата во

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!