Кои компании добија пари од фондот за иновации за намалување на загаденоста на воздухот?

Избрани се петте иновативни компании што понудија технолошки решенија за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во Македонија

Прочитај повеќе

Руската и предложи на Американската амбасада решение за загадениот воздуx во Скопје

Бидејќи нашите пријатели од Амбасадата на САД во Македонија бараат идеи за загадувањето на воздухот во Македонија, би сакале да

Прочитај повеќе

Филип Видиновски: рекордното загадување е заради ГРЕЕЊЕТО НА ЌУМБИЊА!

Не знам од што повеќе сум разочаран: дали од „мерките“ кои владата ги предлага за справување со екстремното загадување, или

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!