Ќе се менуваат девет закони за да се овозможат привилегии за „Бехтел и Енка“ да ги изгради автопатите  

Измени на девет закони поврзани со автопатиштата што треба да ги гради „Бехтел и Енка“ се ставени на дневен ред

Read more
error: Content is protected !!