7.700 луѓе преку ноќ ќе останат без работа со новиот Закон за игри на среќа

Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија предупредува дека со предлог измените на Закон за игрите на среќа и забавните игри

Read more
error: Content is protected !!