Лидер: Дојче Телеком си заминува од Македонија – го продава својот удел во Македонски Телеком?

Во целост ви го пренесуваме текстот на Лидер за можното заминување на Дојче Телеком од Македонија. Дојче Телеком сериозно размислува

Read more
error: Content is protected !!