Владината одлука за замрзнувањето на цените ќе ги затвори последните три активни оранжерии 

Затворање и на последните три активни оранжерии и замирање на градинарското производство во земјава ќе предизвика замрзнувањето на цените на

Read more

Бектеши: Најверојатно ќе донесеме одлука за замрзнување на цените на основните прехранбени производи

Најверојатно ќе донесеме одлука за замрзнување на цените на основните прехранбени производи, најавува министерот за економија Крешник Бектеши. Подготвен е

Read more
error: Content is protected !!