Финансиска поддршка за занаетчиите за набавка на алати и репроматеријали од 20 милиони денари

На предлог на Министерството за економија Владата денеска ги усвои измените на Програмата за конкурентност, иновации и претприемништво со што

Read more
error: Content is protected !!