Занаетчиска комора: Ќе дојде ден кога занаетчијата ќе биде повеќе платен од универзитетски професор

Ќе дојде ден кога занаетчијата ќе биде повеќе платен од универзитетски професор. Македонија кубури со занаетчии, утре не ќе можеме

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!