Владината одлука за замрзнувањето на цените ќе ги затвори последните три активни оранжерии 

Затворање и на последните три активни оранжерии и замирање на градинарското производство во земјава ќе предизвика замрзнувањето на цените на

Read more
error: Content is protected !!