Винарската визба „Тиквеш“ го купи гевгелискиот„Винојуг“

Винарската визба „Тиквеш “ ја купи гевгелиската винарија „Винојуг“, пренесува порталот еМагазин. Информацијата ја потврдува и Централниот регистар. Имено, Централниот

Read more
error: Content is protected !!