DW: Во игра повисоки придонеси, поголем данок на добивка, и зголемување на данокот на додадена вредност

Според информации на Дојче веле, во консултации со експертската јавност веќе се разгледуваат неколку опции. Клучната дилема околу која се

Read more
error: Content is protected !!