Ќе се отпуштат 15 000 луѓе во македонските челичарници?

Денеска на прес-конференција претседателот на Здружението на металургија при Стопанската комора, Митко Кочовски изјави дека на 15.000 вработени им се

Read more
error: Content is protected !!