Македонија освои две награди на регионалниот натпревар за зелени бизниси

Две македoнски зелени бизнис идеи освоија награди на регионалниот натпревар „Филантропија преку зелени идеи“ кој оваа година се одржа кон

Read more
error: Content is protected !!