Пуцко Петрол го купи земјиштето на поранешната фабрика „Алумина“ за 24 милиони евра!

Нафтената компанија Пуцко Петрол го купи земјиштето на поранешната фабрика „Алумина“ за 24 милиони евра. По долги преговори е склучена

Read more
error: Content is protected !!