Штипскиoт бизнисмен Митровски ќе инвестира во Клиника за кардиологија во Љубљана

Штипскиот бизнисмен Зоранчо Митровски и сопственик на групацијата „ЕЗИМИТ“ ќе инвестира во Клиника за кардиологија во Љубљана, Словенија. Како што

Read more
error: Content is protected !!