III iFail: конференција за неуспесите на успешните

За трет пат во Македонија, јавноста ќе има можност да чуе за грешките и неуспесите на успешните луѓе преку настанот

Read more

Обука за претприемачи по ЦЕФЕ методологија

СЕКОГАШ ИНВЕСТИРАЈТЕ ПОВЕЌЕ ВО СЕБЕ ОТКОЛКУ ВО ВАШИОТ БИЗНИС! ИСПЛАНИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ОДМОР МУДРО Обучувачи: Зоран Витанов Влатко Данилов Обука

Read more

И парите се енергија со Зоран Витанов, Марина Анчевска и Катерина Ангеловска

И ПАРИТЕ СЕ ЕНЕРГИЈА Колку често викате немам пари и немам време? Кои се вашите верувања во врска со парите?

Read more
error: Content is protected !!