Повик за пријавување на компании во сопствеништво или управувани од жени за поддршка во процесот на пристап до финансии

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со ИМЕ програмата обезбедува поддршка на компании во сопствеништво или управувани од

Read more
error: Content is protected !!