Започна изградбата на објект за индустриски кетеринг, инвестиција вредна 1,5 милион евра

Реномираната компанијата “Индустри сервис” започна со изградбата на објектот за подготовка, дистрибуција и послужување на храна, односно на индустриски кетеринг.

Read more
error: Content is protected !!