68,7% од сиромашните сметаат дека виновна за нивната сиромаштија е владата

Finance Think изработи корисен инфографик, преку електорнска анкета на 1062 испитаници, во периодот јануари-фебруари 2018 година. Еве неколку главни поенти

Read more
error: Content is protected !!