Инфо сесија за инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин оф

Фонд за иновации и технолошки развој  Инфо сесија и обука за отворениот повик за инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски

Read more
error: Content is protected !!