Словенечките компании во Иран направиле договори вредни 10 милиони евра

Словенечките компании направиле договори во Техеран, вредни 10 милиони евра. Зделките се договорени на словенечко-иранската деловна конференција. Станува збор за зделки

Read more
error: Content is protected !!