Преку својот ,,Пуцко петрол“ градоначалникот на Пласница ќе го снабдува ЈСП со нафта за 15 милиони евра

Јавното сообраќајно претпријатие во наредните две години со дизел ќе се снабдува од „Пуцко Петрол”, компанија на градоначалникот на Пласница

Read more
error: Content is protected !!