350 милиони евра оштета бара „Сардич“ од Владата која и ја одзеде концесијата за експлоатација на рудникот Казандол

Украинската компанија „Сардич“, на која Влaдата и ја одзеде концесијата за експлоатација на рудникот Казандол во Валандово поради незадоволување на

Read more
error: Content is protected !!