70 брилијантни книги на милијардерот Richard Branson кој смета дека сите треба да ги прочитаат

Претседателот и основачот на Virgin Group, Richard Branson направи листа од 70 брилијатни книги за кои чувствува дека секој треба да

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!