Вицегувернерката Нацевска: Новата регулатива ќе овозможи либерализација на пазарот на платежни услуги

Транспонирањето на директивите и регулативите на ЕУ, коешто тековно се одвива засилено, ќе создаде конкурентно окружување за квантитативен и квалитативен

Прочитај повеќе

ССК: Одложувањето на либерализацијата го кочи развојот на поштенската индустрија во Македонија

Изгубените поштенски пратки, пречекорувањето на рокот на достава и застарените трендови за испорка, ќе бидат актуелни и годинава со оглед

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!