Македонска пошта која работи со годишна загуба од 2,7 милиони евра ќе вработува нови 80 лица

Македонска пошта вработува 80 лица на неопределено. Претпријатието преку оглас бара преведувачи, шалтерски работници економисти, правници. Во зависност од позицијата

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!