Компании од Турција сакаат да инвестираат во Македонија, но има една пречка

Турските инвестиции во земјава надминаа една милијарда евра, но има потенцијал за натамошни вложувања особено во обновливи извори на енергија.

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!