Мате Римац: За да успеете треба да се откажете од сѐ и да работите на својата визија

Луѓето ми се на прво место. Тоа е нормaлно во сите нормални компании. Имаме 250 луѓе, од 16 националности, спречуваме

Read more
error: Content is protected !!