Универзитети што создале најмногу милијардери

Еве ја листата на универзитети каде што дипломирале најмногу милијардери. 10. Cambridge е единствен универзитет од стариот континент, поточно единствен кој не

Прочитај повеќе

Како стои Македонија со развојот, корупцијата, образованието и други клучни параметри

Македонската економија во четвртиот квартал на 2016 продолжи да бележи стабилен раст кој изнесува 2.4 отсто. Во истиот квартал има

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!