„ОДВ Eлектрик“ почнува со реализација на втората фаза на инвестицијата вредна 4,2 милиони евра

Германската компанија „ОДВ електрик“, која работи во технолошко-индустриската развојна зона Струга/Охрид, денеска објави дека почнува со реализација на втората фаза

Read more
error: Content is protected !!