Царовска: Социјалците ќе мора да одат на доквалификација или да работат општествено корисна работа

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска најави дека по изборите ќе се донесе ново законско решение со кое

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!