Прометот намален до 49%:Новите ковид мерки ги испразнија трговските центри

Ударот врз невакцинираните ги испразни моловите и го намални прометот за над 40% во дуќаните, алармираат трговците. „Сити Мол“ регистрирал

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!