Новогодишна честитка:Струјата од денеска поскапува за 9,48% плус укината дневна ефтина тарифа, а парното поскапува 14,05%

Цената на електричната енергија за домаќинствата од денеска е зголемена за 9,48 проценти и е укината дневната евтина тарифа. Но

Прочитај повеќе

Ако докажете дека ќе се греете поефикасно ќе можете да се исклучите од системот за парно греење

Секој граѓанин приклучен на парно греење ќе има можност да се исклучи само доколку системот што ќе го користи во

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!