ССК: Одложувањето на либерализацијата го кочи развојот на поштенската индустрија во Македонија

Изгубените поштенски пратки, пречекорувањето на рокот на достава и застарените трендови за испорка, ќе бидат актуелни и годинава со оглед

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!